Pazar, Ocak 08, 2012

Yasasın! Akira filmi nanay!

Benim potpottan
Korktuğum başımıza gelmeyecek. Amerikalıların yıllardır çekmeye çalıştığı Akira filmi bütçe sorunları yüzünden tekrar askıya alınmış. Süper haber!



Herhalde Akira benim tüm zamanlardaki en favori animelerimden birisidir. Süper animasyon, hikaye, müzik, bilim kurgu tema, motorsikletler...

Mangasını hararetle öneririm, anime filmi bütün eserin sadece küçük bir kısmını alıyor, haliyle bazı senaryo değişiklikleri de mevcut. Elalem nete koymuş, online okuyabiliyorsunuz.


Bu arada orjinal Japonya traileri Utubdan. 2019'a az kaldı. Tokyo'nun talan olmasına yakın. Umarım bizimkiler oradan kaçmış olur o zamana kadar.



Kaynak:Akira'nın iptal haberini ilk io9'da gördüm ama tek satırı buraya nakledilmemiştir. Yine de gidip onların da yazdıklarını okuyun çünkü eğlenceli!

1 yorum:

EnT dedi ki...

Valla daha çok başlayıp daha çok iptal ederler. Bi yanım yaşasın zevksiz Amerikalılar içine edemeyecek derken, bir yanım tüh yauv sinemada göremeyeceğim diyor. Tutarsızlık zor valla.

Yazarken aklıma geldi. Olmaz ama manga geçen bazı işgal sahneleri vardı, filmde onları kullanıp Wall Street işgallerine gönderme yapsalar. Pek iyimserim canım.