Salı, Ocak 10, 2012

Eve Online’dan Yeni Bir Kitap: Templar One


Eve Online şahsına münasır MMORPG’lardan bir tanesi. 2003 yılında piyasaya çıkan oyun 7.500 adet Yıldız Sisteminden oluşan bir Galakside geçiyor. Bir MMORPG klasiği olarak oyuncular yarattığı karakterlere çeşitli zenaatlar edindirerek, kurdukları şirketler vasıtası ile PVP ağırlıklı olmak üzere oynuyorlar. Pek sevdiğimz nadiren bloga yorum yazan, dağlarda kurt vefatına istinaden çizimleri ile bizi sevindiren Fatih de birkaç yıllık bir Eve oyuncusu. Ben ucunda şöyle bir bakmıştım. Kendisi oyun hakkında daha rahat ahkam kesebilir.

Eve Online 2009 yılında ilk kitabı olan Tony Gonzales’in yazdığı Eve: The Empyrean Age’i yayınlamıştı. İlk kitabı 2010 yılında Hjalti Dainelsson’un yazığı Eve: The Burning Life izledi. Ocak 2012’da bir kez daha Tony Gonzales’in yazdığı son kitap Eve: Templar One çıkıyor. Kitap hakkında hiçbir fikrim yok :)


Bilgisayar oyunları üzerinden çıkan romanlar benim pek ilgimi çekmiyor. Aklıma hep lise ve üniversite yıllarımda fazlası ile okuduğum, TSR’nin çıkarttığı fantezi romanları geliyor. Sanırım bu türde kitaplar benimi istiap haddim dolmuş. Eve kitabı meraklısına duyurulur.

Hiç yorum yok: