Pazartesi, Haziran 16, 2014

Yeni filmde Millenium Falcon olmayacak!

Gün geçmiyor ki Yıldız Savaşları setinden yeni haberler, yeni resimler çıkmasın. Oyuncu isimleri, filmdeki karakterler, filmin ismi, senaryosu, yeni yaratıklar ve daha pek çok konu hakkında dedikodu almış yürümüş durumda. Geçenlerde setten sızan resimler için J.J. Abrams veryansın etmişti. Kolay değil uzun zamandır yeni bir Yıldız Savaşları filmi olması, öykünün devam edecek olması insanları heyecanlandırıyor.

En son tartşma konularından biri ise Yüzyılın Şahini/Millenium Falcon'un yedinci filmde olup olmayacağı yönünde idi. Tabi ki tartışmanın önemi ve gerekliliği ayrı bir konu ama insan merak ediyor tabi. Ne de olsa Kessel'in Yolunu 12 parsekten daha kısada uçmuş bir gemiden bahsediyoruz.

Bu en son tartışma başlığına J.J. Abrams bir cevap vermek ihtiyacı hissetmiş olacak ki, konuyu aşağıdaki fotoğraf ile kapatmış. Ne dediğini merak ediyorsanız fotoğraf aşağıda.


Eğer Abrams'ın paylaştığı bu tweet için "bu not ve resim ne ola ki?" diyorsanız fonda gözüken masanın bir holosatranç masası olduğunu belirtmem gerekiyor. Tabi ki burada koskoca yönetmenin sözüne riayet etmemiz gerekiyor. Yok diyorsa yoktur. Ama olmaz ise de ayıp olur. Bu gemi bir gemiden daha fazlasıdır. Veyahut sadece bir metal parçalar toplamıdır. Bilemedim valla.

Bazen yenilmek hayat kurtatır!

Bu masadan her eve lazım




Hiç yorum yok: