Çarşamba, Haziran 18, 2014

TBD Bilimkurgu Yarışması episode 16!

Utanmasam bu duyuruyu ödüller verildikten sonra yayınlayacaktım, artık o kadarına da utandım. Lakin yapacak bir şey yok, ihmalkarlık bir HititGüneşi geleneğidir :)

Neyse, geç olsun güç olmasın, duyduk duymadık denmesin: Türkiye Bilişim Derneği'nin her yıl düzenlediği Bilimkurgu Öykü yarışmasının onaltıncısı başladı. 15 yıldır istikrarlı bir biçimde  mütevazi bilimkurgu dünyamıza yeni tadlar, yeni yazarlar katan bu güzide yarışma yolculuğuna devam ediyor. Buradan uzun uzun yazmaya gerek yok, tüm bilgiler aşağıdaki linkte mevcut. 

Bilimkurguya ilgi duyan, eli kalem tutan değerli arkadaşlar: Öykü yazın. Daha önce yazmadıysanız, deneyin. Hiç yazamıyorsanız yazanları gaza getirin. Büyük yazarların (bildiğimiz kadarıyla) hiç biri genetik mutasyonla yazar olmamıştır: sadece yazmışlardır. Kendinize küçük (ikibin kelimelik) bir dünya kurun. Geliştirin, düzeltin, değiştirin. Mükemmel olmasa da olur, size ait olsun yeter. TBD 15 yılda yaklaşık 3.000 öykü toplamış şimdiye kadar; bu mütevazi evrenimizde irili ufaklı 3.000 dünya eder bu. Biri de sizinki olsun. Aysız gecelerin okurlarına göz kırpsın dünyanız.

Son başvuru tarihi 29 Ağustos. Vaktiniz var. Yazınız.

http://www.tbd.org.tr/index.php?sayfa=211&c1=142&c2=3826&mi=24





 

Hiç yorum yok: