Pazartesi, Haziran 30, 2014

Ghost in the Shell Arise 3. Bölümün ilk dokuz dakikasını izleyin

Ghost in the Shell Arise'ın üçüncü bölümü Hayalet Gözyaşları dün Japonya'da sinemalarda gösterime girdi. İki hafta gösterimde kalacak. Animenin resmi sitesi sayesinde ilk dokuz bölümünü seyretme imkanına sahibiz. Fazlası için bastırın parayı alın DVD/Blue Ray'ini. İkinci eli kalmış fiyatlar biraz artmıi gibi :(


İlk dokuz dakikada daha önce animelerde olmayan bir ilk mevcut. Motoko Kusanagi'nin sevgilisini görebileceğiz. Akira Hose adlı bu zat hakkında tacir olduğu dışında çok da fazla bilgi yok. Büyük ihtimalle üçüncü bölümün tamamını izlememiz gerekecek. İlk dokuz dakikada kısa bir çatışma, virüs, hayaleti kırmak, bir kez daha ölen bir polis ve ne hikmetse kırmızı motor üzerinde kırmızılı bir sürücü göreceğiz. rastlantı olsa gerek. İlginç duruyor. Halen ikinci bölümü seyretmedim. ne yalan söyleyeyim ilk bölüm umduğum kadar sürükleyici değildi. Fakat bu görüntülerden anladığım kadarı ile bu sefer ki hiç fena değil. Baştan ilk iki bölümü seyretmekte fayda var.

Aşağıda görüntüleri bulabilirsiniz. Japonca ama İngilizce alt yazı imkanı var atlamayın. Bundan sonra dördüncü ve son bölümü beklemeye başlayacağız. Ancak gösterimi için herhangi bir tarih mevcut değil. Bekleyip görelim.





Anime News Network'ten

1 yorum:

Hakan dedi ki...

Bunlari indirip izlemem laziiiim!