Çarşamba, Aralık 21, 2011

Calvin ve Hobbes Noeli! Uzayadami Spiff nerde?!

Calvin ve Hobbes hayatıma göreceli olarak geç giren bir şey. Bill Watterson bu iki yaramazı çizmeyi bıraktıktan çok sonra keşfettim kendilerini.

 Benden çok daha fazla yaratıcı birisi Calvin'in karlı günlerde kardan adamlarına çektirdikleri hakkında olağanüstü bir video hazırlamış.



 

Umarım bir gün Uzayadamı Spiff için de bir şeyler yaparlar!

Bill Watterson çizmeye zorlandığı zamanlar gelince Calvin ve Hobbes'i bırakmış. Kendisine çok paralar vadedilse de oyuncak haklarını Disney gibi paragözlere satmamış. Haliyle, Calvin ve Hobbes bütün orjinalliklerini koruyabilmişler ve hala insanların kalplerini çalmayı beceriyorlar. Güzel bir Hobbes oyuncağım olması için neler vermezdim! Ancak böylesi daha iyi. Garfield gibi de olabilirdi halleri eger Watterson paragöz hain bir tip olsaydı. Aman aman!

Calvin ve Hobbes'e esas hayran kalışım, St. Ives'daki çocuklara yardım için para toplamaya çalışan Bernardo's dükkanında bir sürü toplamalarını bulmamla başladı. Bilimsel Gelişme Boink ediyor (Scientific Progress Goes "Boink") ve Manyamış Mutant Katil Canavar Fedailerin Saldırısı(Attack of the Deranged Mutant Killer Monster Snow Goons) kitaplarını hararetle öneririm.

Ayrıca Calvin ve Hobbes her gün maceralarıyla her gün karşınızda. RSS okuyucunuza kesin ekleyin, gününüzü neşelendirecegi kesin!

Favorilerimden bir tane:


Ve klasik bir Uzayadami Spiff macerası!


Hastasıyım!

(Dipnot: İlk io9'da gördüm videoyu).

Hiç yorum yok: