Perşembe, Aralık 19, 2013

Yakında sinemalarda

Artık mümkün olduğunca bulduğum tüm film görüntülerini toplu halde Hitit Güneşi'ne koyacağım. Vizyona girecek çok film var. Bir kısmı hiç ilgimi çekmiyor, bir kısmının üzerine yazmak lazım, bir kısmı ise sadece görüntü. Ahanda toparladığım son görüntüler. X-Men, Godzilla ve Edge of Tomorrow'a ait.


X-Men: Days of Future Past
Magneto'nun siyah beyaz görüntülerini ve ortaya JKF suikasti serperek anlatımı pek güzel oturmuş. Suikast hakkındaki haberleri bu konu üzerine yapılmış bu siteden okuyabilirsiniz.  Film de umarım güzel olur. Ben bu serinin ilk filmini çok da beğenmeyenlerdenim.



Godzilla

Bu dev canavar işini ne anladım ne de sevdim. Ama görüntüler iyi olmuş. Uçaktan atlayan askerler, gökyüzünde bıraktıkları kan kırmızısı çizgiler, insanlardaki dehşet güzel bir anlatım olmuş. Ama filmi izleyeceğimi hiç sanmıyorum. Meraklısına duyurulur.


Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow Japon yazar Hiroshi Sakurazaka'nın All You Need Is Kill adlı romanından Ve ne yazık ki baş rolünde Tom Cruise var :) Daha önce Hakan da, ben de fikirlerimizi paylaşmıştık. Daha bir şey demiyoruz. 


Hiç yorum yok: