Çarşamba, Kasım 21, 2012

BSG - Kan ve Kromajjj

BSG bitmek bilmiyor. Tekrardan hayal edilen seri biteli birkaç sene oldu, arada webizortlar, aha öncesi böyle diye başlayıp hemencecik iptal edilen diziler derken, demek ki birilerinin cebinde para bitti, tekrar başladılar.



Benim fikirlerin devamı aha aşşada.. Eğer merak ederseniz...

Blood & Chrome isimli bu yeni film 9 Kasım'dan beri internetten parça parça izlenebilecek, 2013 başlarında da DVD ve Blu-ray olarak satın alınabilinecek. Trailer ahanzi.

İlginç bir şey var ki zamanda geriye gittikçe bizler, teknoloji gelişiyor, C&C'deki ortamlar renkleşiyor, daha bir süperleşiyor. İleriye gittikçe cihazlar zayıflıyor, eskiyor. Aynı Star Trek'te başımıza gelen yani. Star Trek TSG'deki cihazlarla Enterprise'deki cihazları bir karşılaştırınca... Neyseee!

Ancak ben pas geçeyim bu filmi izninizle. Ya CGI'ın gerçekçi gözükmemesi rahatsız etti, ya da bu kısacık vidyodaki aktörlerin satırlarını manavdan sebze siparişi yapar gibi vermesi... Ne bileyim. Pas geçsem çok farketmeyecek sanki. William Adama'nın başından ne geçiyor öğrenmesem de olur. Hüseyin efendi, bana ordan iki kilo elma, bir de çekirdeksizinden üzüm çeksene bi kilo yaaa...

Hiç yorum yok: