Perşembe, Kasım 24, 2011

Bir Kitap Alana Bir E-Kitap Bedava

Basılı kitapların sonunun geldiğine dair çeşitli çap ve ebatta tartışmalar süredursun, bugünlerde Marvel yeni bir uygulamaya başladı. Sanırım pek çok kişi memnun olacak.


Marvel Şubat 2012’den itibaren belirli çizgi romanlarında basılı sayıların içerisine digital kopyalarının indirilmesi için kodlar koyacak. Böylece basılı sayıyı alan müşteri daha sonra keyfine göre çizgi romanı elektronik kitabından ya da tabletinden veyahut her ne de okumak istiyorsa oradan okumak için dijital kopyasını indirebilecek. Dijital baskıların indirilmesi için deiki yöntem öngrülmüş: Apple iphone kullanıcıları Marvel Comics App ve Marveli’ın Google Chrome sayfası. Umarım yakın gelecekte Android kullanıcılarını da dahil ederler.


Takıntılı bir kitap hastası olarak, genelde bir şekilde temin ettiğim elektronik kitabın, basılı, gıcır gıcır, renkli kapaklı aslını kütüphaneme koyamamanın sıkıntısını yaşıyorum. (Evet, yakında zaman konu hakkında profesyonel yardım almayı planlıyorum) Okuyucuların basılı kitaba karşı elektronik kitap tüketici tercihlerini bilemiyorum ancak bu uygulama yaygınlaşırsa benim gibi hastalıklı kitaplık düşkünlerini tatmin edeceğini düşünüyorum.Yaşasın takıntı! Yaşasın daha çok kitap!

Haberin kaynağı:


1 yorum:

Elif Derviş dedi ki...

marvellous! diyesim geldi okuyunca, ama demiyorum bak geyik olmasın diye :) demedim yani...