Salı, Kasım 08, 2011

Herkes Diskordiyayı Selamlasın! Çok Yaşa Eris!



Cabaret Brainwash adlı ulvi site aydınlanmamıza bir nebze de olsa yardımcı olmak için can siperhane bir uğraş içerisinde çalışıyor. Bu aydınlanmış şahsiyetler Tanrıça Eris ve onun öğretilerini bizlere anlatıyorlarsa da Diskordik Bildiride de işaret edildiği üzere "Diskordiyanın ne ve kutsal tanrıçanın kim olduğu Diskordik Kişinin kendi inancı ve iç meselesidir. Efendi Hazretlerinin nasihatları doğrultusunda inanmak, teşvik edilmekle beraber tavsiye edilmez". Bu nedenle anlattıkları güzel olsa da bize ne.

Velhasıl bu nurlu kişiler biz Diskordik Şahsiyetlere bir nebze de olsa faydalı olabilmek için çıktıkları yolcuklarında sitelerine Diskordiyanın temel taşlarınlarından olan "Principia Diskordia" adlı, ilkokullarda okutulması kesinlikle tavsiye edilmeyen 100 temel eserden biri olan kitabı pdf formatında yayınlamışlar. Hatta ve hatta zaman içerisinde eklenmiş olan girişlerini de unutmamışlar. Bu eserde neler yok ki. Okudukça aydınlatan, okudukça merak uyandıran, okudukça kafa karıştıran, okudukça bir şeye benzemeyen bu eseri okuyun. Buyrun adresine:

http://brainwash.discordian.com/files/PrincipiaDiscordia.pdf

Ama unutmayın her Diskordik Kişi okuduğuna inanmamakla yükümlüdür. Fnord!



Aklınızda herhangi bir soru var ise, size yardımcı olması için ilk fırsatta bir Efendibillah Hazretlerine gidin. Ancak sizi aydınlatacağını sanmayın. Oturun keçiboynuzu kemirin. Sağlığınıza iyi gelir.

Hiç yorum yok: