Cumartesi, Mart 10, 2012

Hitit Güneşi Epizort 58! Picocon 29! 1/4 - Adrian Czajkowski


Picocon, Londra Emperyalizm (keh keh) Kolejinin bir günlük minnacık bir toplanması. Gidip anfide ders dinler gibi konuşmalara katılınıyor, kolejin öğrenci barında bira içiliyor filan falan. Hasta muhabiriniz nezleyi gribi takmadan motorsikletine atlayıp Emperyalistlerin kapısına dayandı.

Dört konuşmamız var, üç yazarın konuşmaları ve hepsinin katıldığı bir panel.

Bu gün son derece eğlenceli bir konuşma ile Adrian Czajkowski ile başlıyoruz.

Londra İmperial College Bilim Kurgu Topluluğu tayfasına kapıları açık tuttukları ve kaydetmediğim ancak son derece eğlenceli olan diğer etkinlikleri için teşekkürler. Danseden Jar Jar Binks oyuncağını sıvı nitrojenle dondurup dört kişi üstünde tepinmeleri son derece lezüz bir olaydı.

MP3 linkleri cart curt hemen aşağıda.



MP3 olarak indirmek icin buraya gidiniz.



3 yorum:

EnT dedi ki...

Valla gayet eğlenceli bir konuşma idi. Hele amca tam senin sevdiğin gibin "Ne fantazisi? Hepsi geyik var mı bilim kurgu gibisi" şeklinde verdiği anekdotlar gayet lezüzatlıydı.

Er kişinin avukat olduğunu ve boş zamanlarında yazdığını anlattın diye hatırlıyorum. Darısı başına. (Avukatlık değil tabii)

Hakan dedi ki...

Doğrudur, kendisi avukatmış. Konuşan üç yazar da gündüzleri çalıştığınız işi yazar olmak için bırakmayın, hele bu ekonomi koşullarında dediler.

EnT dedi ki...

İnsan bi bırakın işi gücü yazın falan der. Ne gerek bu kadar gerçekçiliğe.