Çarşamba, Aralık 01, 2010

Iron Sky


Star Wreck'in yönetmeni Timo Vuorensola son filmi Iron Sky çekilmeye başlandı. İkinci Dünya Savaşı'nın son demlerinde aya giden Nazi Almanyası birliklerinin 2018 yılında geri dönüşünü anlatan film değişik bir yöntemle finanse ediliyor. Film çekilmesi için öngörülen 6,9 Milyon Avroluk bütçenin 6 Milyonluk kısmı bulunmuş. Kalan 900 Bin Avro ise sinema severlerden bekleniyor. Bugüne kadar da 341 Binini toparlamışlar. "Impress your girlfriend : Buy War Bonds!"

Star Wreck'i indirmiş de olsam itina ile seyretmedim. Hakan ve birkaç kişiden (Hakan dışındakileri sallıyor olabilirim) olumlu izlenimler almıştım. Filmin çekimleri bitmeden izlemek lazım.

Filmin fragmanı bir hayli hoş. Hatta ikinci fragmanı da yayınlamışlar. Umarım devamını getirip güzel bir film çıkartırlar. Hevesle ve dört gözle bekliyorum.

Ahanda fragmanlar:




3 yorum:

Roulth dedi ki...

Çok leziz görünüyor. İlk filmi biraz seyredip sıkılmıştım. Fazla geyik gelmişti. Ama bu hem çekim hem konu olarak çok sağlam duruyor. Ufaktan bir Steampunk dokundurması da var herhalde. Ayrıca bir ara oturup Steampunk için bir Türkçe karşılık bulmaya uğraşsak mı?

EnT dedi ki...

Tasarımlar çok huşuma gitti, özellikle ayda Alman askeri tarzlı motorsiklet olayı çok başarılydı.

Steampunk için bir süredir kafa patlatıyorum ama pek bir şey uyduramadım. Yiğit'ten güzel bir şeyler çıkar belki. Steam değil de punk kısmına uygun bir şey bulamadı. Emme kasarsak kesin bir şeyler çıkar.

Glog dedi ki...

Heyecanla bekliyorum filmi!

Not: Punk olayını çözeriz Mert paşa.