Cuma, Aralık 17, 2010

Bibik SG:U!

İzlemediğim bir dizi daha iptal... Scalzi kardeşimiz bunda danışmanlık yaptığından hayret ettim. Bazı insanlar ikinci sezonu çok daha iyi diyordu ama yeterince izleyici çekmediğinden SlyFy iptal etmiş. Salak Amerikan Güreşi daha çok izleyici çekiyormuş. Anlaşılan Amerika halkının geneli hakkındaki önyargımın yıkılmaması için herşeyi yapıyor bu millet.

 

Tahmin edileceği gibi şu an tatildeyim. Biraz boş zamanım var. En iyisi gidip şunları indirip bir izleyeyim. Zamanı gelmiş gibi. Sizin izlediğiniz bir şey ise yorumlarınızı beklerim.

2 yorum:

kansu dedi ki...

Ben birinci sezonun birazini seyrettim Scalzi hatrina. Scalzi acikca soylemese de "TV'de is yapacagi dusunulen hikayeleri biraz gercekci hale getirmem icin beni ise aldilar" mealinde laflar etmisti. Gordum ki TV'de is yapacak hikayeleri John Scalzi degil babasi (Mr. Scalzi) gelse toplayamiyor.
Sisman ama akilli cocuk var, otoriteyle problemli deli dahi var, yakisikli subay cocuk var, sisko ama akilli cocukla "sadece arkadasiz" yakisikli subay cocukla da "duzeyli bir iliskimiz var" olan guzelce kiz var, babacan ama sert komutan var, ariza bascavus var, rahatsiz "genc siviller" var, var oglu var... Demem o ki karakterler fena degil aslinda ama bir de gemi karakteri var ki offf... Bir cuval inciri berbat ediyor.

Hakan dedi ki...

Mil-SF dizileri sevmiyorum yahu, Orjinal Stargate'i hic begenmemistim, BSG bile iih yani.