Cumartesi, Ekim 21, 2006

Italyan bilim kurgu magazini kapaklari...

BoingBoing linklemis.

Simdi tabi sadece bunu linkleyip birakmak olmaz, birileri de eski Turk bilim kurgu magazinlerini boyle tarasa da baksak. Bende bir miktar Atilgan vardi ama haliyle artik yok. Ondan oncesi de guzel olurdu acikcasi.

6 yorum:

Roulth dedi ki...

Bende ODTÜ'den Sezar hocanın kendi çabasıyla çıkardığı Antares adlı BK dergisinin bir sürü sayısı var. İçerikleri oldukça iyi, ancak böyle havalı kapakları yok.

EnT dedi ki...

Sen antaresleri nasıl ortak kullanıma açabilirsin ???

Elif Derviş dedi ki...

Mert, Tacer ve ekibin muhtemelen tanımadığım(?) diğer elemanları!! Ne iyi etmişsiniz de blog açmışsınız, sakıncası yoksa link olarak kendi bloguma ekleyebilir miyim acep? :))))) Mert bu arada noldu Bulgaristan işi, beklemede misiniz hala?

Roulth dedi ki...

EnT, Antaresleri Ankara'da durdukları kutudan çıkarıp doğrudan sana verebilirim. Ya da üşenmem tarayıcıdan geçiririm. Ama bunu önce Sezar hocaya sormak gerekir mi acaba?

EnT dedi ki...

Routh sen bana Antaresleri kutu ile bana verirsen benim gibi bir tembel onları muhtemelen okumaz ancak, tarnmış haline bankada göz gezdirebilirim ayırca Sezar hoca karşı çıkmz ise siteye de koyabiliriz. Fikir benimkisi .

EnT dedi ki...

Elif biz şimdilik blog olayını deniyoruz. Ancak bir iki aya kadar işleri bitirince tabiki kendi bloguna koyabilirsin. Bulgaristan işi herhal ocağa kaldı :(