Salı, Ocak 21, 2014

Hitit Güneşi Epizort 81! Sesli Okunanlar!


Yigit, Hakan, Fatih ve Banu olarak buluştuk. Bu sefer kendi parmağımızı da arada bir soktuğumuz (bakınız her biri ayrı link attığım Hitit Güneşi Öyküleri kayıtları ve kayıtları ve kayıtları) sesli kitaplardan bahsediyoruz, biraz da drama adaptasyonlarından.

Son zamanlarda sonunda Amazon tarafından satın alınan Audible ile iyice patlamış olan sesli kitaplar konusunda alternatiflerden bahsediyoruz. Ne yazık ki bahis konularından birisi olan radioarchive.cc ortalıktan kaybolmuş gibi. Son zamanlarda ben BBC Radio 4 Extra'nın ve Big Finish'in dramalarına kafa takmış durumdayım. Özellikle Big Finish, BBC istemezken Doctor Who'nun eviydi ve bir çok drama adaptasyonunu yayınladı.

İlk göz ağrım olan Podiobooks.com'dan bahsetmeden de geçemeyeceğim. Podiobook olaylarının öncüleri Scott Sigler ve J.C. Hutchins ile Podiobooks sayesinde tanışmıştım ve hala yüzlerce romanı bedavaya indirip dinleyebildiğiniz bir kaynak.

Esasında keşke Hitit Güneşi olarak daha çok öykü kaydı yapabilsek. Sürekli kendi yazdıklarımızı okumak istemiyoruz, hep bizim sesimizi dinlemek zorunda da değilsiniz. Eğer ki telif hakları veya izninizin olduğu bir eser var, eğer ki bir mikrofonunuz var, tembel editör'ün iğrenç sesini yayınlamaktansa sizlerin nur ve bal şeker seslerinizi de yayınlamaya hazırız!

Neyse, biraz da bizi dinleyin. Her zamanki gibi RSS feedimizden alabilirsiniz. Buradan izlemek dinlemek isterseniz hemen aşağıda!

MP3 olarak indirmek icin buraya gidiniz. Burdan dinlemek isterseniz hemen aşağıdan bu işi yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok: