Pazar, Temmuz 29, 2012

Baskın basanındır, Hakim mülkün temelidir.


Judge Dredd hiç okumadığım bana hep karizmatik gelen ancak Stallone'nin filminden sonra benim için hem gizemini hem de cazibesini kaybeden bir çizgi romandı. Ama yeni çekilen filmde güzel sahneler var. Son yayınlanan baskın sahnesi gerekse kan ve revanı ile gerekse çekim tarzı ile umut vadediyor. Bana filmi beklemek için bir neden veriyor.




Burada da io9'nın film hakkındaki yorumları var:

2 yorum:

Hakan dedi ki...

Dredd çizgi romanları güzel yav. 2000 AD alırım arada bi.

Abone olup bir türlü okumadığım listelerine mi katsam acaba... En azından düzenli katalog olur heheh. Private Eye'in birikmiş sayılarını okuyorum son birkaç saattir.

Hakan dedi ki...

Şimdi oturup trailerleri de izledim...

Bir: Umarım film boyunca maskesini çıkartmaz. Dredd maskesini çıkartmaz.

İki: Otoriter faşistin biri olan Dredd'in dayağı yemesini kaçınız istiyor? Ben istiyorum açıkçası. İşin ilginc yanı Dredd ve 2000AD'nin Thatcher döneminde esas kendini bulmuş olması. Bu konuda Yiğit daha güzel bilgi verebilir.

Üç: Meh.. Amerikan uyuşturucu savaşı hakkında gibi olmuş. Kimseye bir zararı olmayan, dünyayı yavaştan alan tipleri vurmaya ne gerek var...

Neyse... Diğer süper kahraman filmlerinden daha iyi olsa gerek. Dredd'in süper bir kahraman olmadığını hatıratırım... Radyoaktif örümcek yok...