Pazar, Ekim 30, 2011

Kara Kule HBO'da


True Blood ve Game Thrones'dan sonra HBO Stephen King'in sevilen fantezi, bilim kurgu, western, vs. vs. serisi Kara Kule'yi (Dark Tower) çekmeye hazırlanıyor. HBO bu iş yaklaşık 45 milyon USD gibi bir bütçeyi gözden çıkarmış durumda. Serinin kahramanı, tabi ki kahraman denebilirse, Roland Deschain'i oynaması için düşünülen isim ise Javier Bardem. Yönetmen ise Ron Howard olacak. True Blood'ı bilmem ama HBO Game of Thrones'daki kadar iyi iş çıkartırsa zevkle izlenecek bir dizimiz daha olacak gibi.

2 yorum:

Alp Saldamlı dedi ki...

"Kara Kule" içerik ve kalite açısından bir altın madeni ve bence Stephen King'in en görkemli eseri.

Büyük bir heyecanla ve merakla bekleyeceğim.

Bir de ek bilgi: Stephen King ilk kitapları yazdığında, çok sayıda ciltten oluşan bu eseri bitirmeye ömrünün yetmeyeceğine inanıyordu.

Fakat tamamlamayı başardı ve buna sanırım en çok da kendisi sevindi. Şimdi Çizgi Roman ciltleriyle bazı ufak tefek eklemeler de yapıyor evrenine. Dizi filmde de yeni bazı sürpriz açılımlara gidebilir.

Hakan dedi ki...

Benim iki sebeple okumadigim (yazar; King, tarz: fantazi) bi eser oldugu icin fazla bi yorum yapmayayim. Ote yandan bitiremeden zibarmamaya calisan yazarlardan birisi olmasi ilginc bisi. 8 romani yazarken aklinda edebi bi fikirler mi vardi yoksa banka hesap numarasi mi, bilemem! Sadece fikri ortaya atar, kacarim!