Pazartesi, Eylül 14, 2009

AnkaCON 2009



Ankara Üniversitesi Bilim Kurgu ve Fantazi Topluluğunun düzenlediği AnkaCON 2009, 10-11 Ekim tarihlerinde Ankara Üniversitesi Tandoğan Merkez Kampüsünde gerçekleşiyor. Tanıtım metnini aşağıya kopyaladığım ve bu yıl ikincisi düzenlenen AnkaCON fantastik rol yapma oyunları şenliğinde görev alanlara başarılar, şenliğe katılanlara da iyi eğlenceler diliyoruz.

"Gorev Sirasinda zarinizin kac gelecegini asla bilemezsiniz" - Agent Dicehead

Merhabalar yabanci. Duyduk ki ANKABKFT Olaganustu Ajanlar Orgutu'nden haberdarmissin ve bize ulasmak icin olmadik yontemlere basvuruyormussun. Yanlis! Her seyden once unutmaman gereken nokta su: Insanlar bize ulasmaz, biz insanlara ulasiriz! Daha once farkli yerlerde gerceklestirdigin farkli gorevlerde cesaretinin, sabrinin ve cesitli diger yeteneklerinin hakimiyetindeki basarini dikkatle gozlemledik. Artik buyuk komplo'ya karsi surdurdugumuz sessiz savasimizda gorev alman icin hicbir sebep kalmadi. Aramiza hos geldin Ajan X!

Ama hemen boburlenme. Aramiza katilmis olman, sana olan guvenimizi tam anlamiyla saglamis oldugun anlamina gelmiyor. Eger bize kendini kanitlamak istiyorsan buyuk vurgunu yapacagimiz o gun, sen de diger ajanlarimizin yaninda gorev almali ve dunyanin ferah gelecegi icin cabalamalisin.

Lafi daha fazla uzatmadan kisaca sana bu iki gun surecek olan cok onemli gorevden bahsedecegim:

ANKA KUSU 2009 OPERASYONU

Gorevin Kod Adi: ANKACON'09
Tarih: 10-11 Ekim 2009
Yer: Ankara Universitesi, Tandogan Kampusu, Merkez Kafeterya

Gorev Tanimi:

Ajan X, yapman gereken ilk is belirtilen tarihlerde, belirtilen yerde 9:30 ila 18:00 saatleri arasinda bulunmak. Oraya diger tum insanlar gibi gidecek ve onlar gibi egleniyor goruneceksin. Etrafta senden baska ajanlar olduguna dair bazi istihbaratlar aldik. Bu nedenle dikkatli olmali ve mumkun oldugunca dogal gorunmelisin. eger bir problem olursa olay mahallinde bulunan "Gorevli" kartina sahip saha ajanlarimizdan yardim isteyebilirsin.

Sana dogal gorunmen icin bir kac tuyo verelim. Convention alaninda bulunan masaustu oyunlarda oynayabilir ya da canlandirmali rol yapma oyunlarina katilarak beklenmedik sirlari aciga cikarabilirsin. Bunlar disinda Warhammer savas oyununa goz atabilir, standlarla ilgileniyormus gibi de yapabilirsin. Kart ve kutu oyunlari oynamak da, etrafi kimseye farkettirmeden gozlemlemene epey yardimci olacaktir. UNUTMA! Asla, ama asla "Nerd Testi" gibi seni aptal durumuna dusurebilecek bir aktiviteye katilmaya calisma. Bunun sonucu sadece, etrafta gezinen gercek Nerd'lerin seninle dalga gecmesine ve aklini kurcalayarak gorevinden sapmana neden olacaktir.

Bunun disinda bilmen gereken bir diger sey ise 10 Ekim aksami Schrodinger' in Kedisi ile ilgili bir deney yapilacagi soyleniyor. Bu konu hakkinda "Gorevli"lerden daha fazla bilgi edinebilirsin. Fakat dikkatli ol. Bu bilgi gereginden fazla alkol iceriyor olabilir!

Bolge alaninin disinda ikamet eden ajanlarin onceden irtibata gecmesi halinde, "Gorevli"ler, "Guvenli Ev"ler saglayacaklardir.

Bu operasyon dahilinde gorev amiri olmak isteyen ajanlarin, gorev brifinglerini operasyon veritabanina kaydettirmeleri gerekmektedir. Bahsi gecen veritabani adresi asagida bulunmaktadir:
http://www.ankabkft .org/ankacon

Konuyla ilgili, ANKABKFT Olaganustu Ajanlar Orgutu karargahiyla iletisime gecmek icin su saha ajanlarina basvurabilirsiniz:
hazarkumas@hotmail. com
zahiricizgiroman@ hotmail.com
occultsearcher@ gmail.com

Gorevle ilgili daha ayrintili bilgiyi yakin zamanda duyuracagimiz yerlerden temin edebileceginiz "Davetiye" adi altinda

bulunan brifing dosyalarindan alabilirsiniz.
Bu brifing dosyalari amir olmayan tum ajanlar icin bir zorunluluktur!

Masabasi gorevler (kod:RPG) icin brifing dosyalari 3 TL'den
Saha gorevleri (kod:LARP) icin brifing dosyalari 6 TL'den ucretlendirilmistir .

Gorevinizde simdiden basarilar Ajan X!

1 yorum:

Hakan dedi ki...

Tuh yaa, tatilden 6'sinda geri geliyorum, bi haftadan az bi sureyle iskalamisim. Kardesim, tarihleri koyarken sorsaniza bana, "Hakan abi, ne zaman bos zamanin var, o zamana koyalim convention olayini" diye, fesupanmitra....
Ben Napolyon'la bulusmaya gidiyom, sonra gelirim. :)