Pazar, Ocak 23, 2011

Towers of Midnight

Robert Jordan & Brandon Sanderson
Orbit Books
864 Sayfa

Onikinci kitabın ve nöbeti devralan yeni yazar Brandon Sanderson'un gazıyla derhal, karton kapaklısını beklemeden Remzi Kitapevinde bulduğum sonu gelmez Zaman Çarkı serisinin onüçüncü kitabına saldırdım. Bu noktada belirtmek isterim ki onüçünücü kitabı nette ararken bana "sorun bizde ne zamana ve kaça getireceğimizi bildirelim diyen pandora.com'u esefle kınıyorum. Saf ve temiz duygularımla oynadılar. Ne arayan var, ne de soran. Velhasıl kitabı edinip işten güçten fırsat buldukça okudum. Açıkçası bir öncekine göre olayların hızı bir hayli yavaşlamış. Belki bu kitapta Jordan'ın yazdığı bölümler daha çok olduğu içindir. Nedenini bilemiyorum. Eskisi kadar olmasa da yine kadınların elleri kaşınmaya, erkeklerin kafaları bulanmaya başlamış.

Serinin sonu yaklaştığı için içerik hakkında bir şeyler yazamayacağım. Ama artık bir kitap kaldığından da anlaşılacağı üzere Tarmon Gai'don kapıda.

Orbit Books'un internet sitesinde yayınlanan kitabın ilk bölümü.
http://www.orbitbooks.net/towersofmidnight/

3 yorum:

Hakan dedi ki...

Bu seriler bitince okuyacagim kitaplari diyordum... Bitmek bilmeyecek, mezardan yazacaklar...

EnT dedi ki...

Sonuncu kitap, tarihini değiştirmezlerse 2012 Martta çıkacakmış. Hadi hayırlısı.

Hakan dedi ki...

Sonuncu kitap? Hadi leyn. Eminim uzatacak bir seyler bulurlar. :-) Altin yumurtlayan kaz kesilmez. (Tavuk degil miydi yav, Google ettim, ikisinden de cikti!)