Cumartesi, Mayıs 30, 2009

Hitit Gunesi Epizort 12! Kisa filmler, Dergiler ve Bira!

Basar, Eralp, Hakan, Kansu ve Mert...

Cok cenemiz dustu.

Analog, Asimov, dergiler, kisa filmler ve...

Ve daha bir suru seeeey....

2 yorum:

emiramca dedi ki...

Daha istiyorumm!!!

Hunt For Gollum'u ben de seyredeyim madem. isin ilginci, sizden evvel slice of scifi'da gecmisti lafi, merak ediyordum. Hakan'a da katilmiyorum, cunku adamlar herkesin bildigi bir hikayeyi yaparak islerini bir suru insana duyurma sansi elde ettiler, bundan sonra yapacaklarini duymamiz ve izlememiz daha kolay olacak.

hakan ben de bu arada senin bizi her gordugunde bagisladigin analog dergilerinden sonunda gaza gelip analog ve andromeda spaceways'e abone olduk. spaceways'i ilk escapepod'dan duymustuk, oldukca ilginc oykuler yayinlamislar vaktiyle, orada bulursan al, bulmazsan sana yollamaya baslarim. bu ay gelecek ilk sayisi umuyorum ki. cok gariptir, burada biz bir turlu short story dergisi bulamiyoruz, belki de dogru yerlere bakmayi bilmiyoruz.

Son soz, scalziiii... dorduncu kitabi aldim old man serisinin, ona da baslayacagim umarim bir ara. bir de agents to the stars diye bir kitabini aldik, suzan da ben de bayildik, son derece eglenceli bir kitap, diger yazdiklarina pek benzemiyor. onu da oku. bir gunluk bir sey.

operim, cok egleniyorum sizleri dinlerken.

Banu dedi ki...

Ohom,

Bahsi gecen Neil Gaiman, bahsi gecen konven$inda Turkce Sandman kitabini gorunce "Turkiye'de basildigini bilmiyordum." dememistir. Kitabi evirip cevirip bakmis, Turkce oldugu belirtildiginde de: "Daha once hic Turkcesini gormemistim, ama tabii Turkiye'de basildigini biliyordum." demistir.

Bahsi gecen kitabin basinda da "Turkiye'deki yayin haklari Tasdur Lisans Hizmetleri vasitasi ile Arka Bahce Yayincilik tarafindan alinmistir." diyor.

Bir hafiza surtcmesi sonucu Arka Bahce'ye bok atmis olmayalim "comment"idir.