Cumartesi, Mayıs 30, 2009

Hitit Gunesi Epizort 12! Kisa filmler, Dergiler ve Bira!

Basar, Eralp, Hakan, Kansu ve Mert...

Cok cenemiz dustu.

Analog, Asimov, dergiler, kisa filmler ve...

Ve daha bir suru seeeey....

Perşembe, Mayıs 28, 2009

Derin Kayra

Bu arada bahsini hemen geçelim.

Düzenli podcast geyikçilerimizden ve hikaye yazarlarımızdan olan Eralp ve sevgili eşi Deniz yavruladılar. Yavrucukları Derin Kayra'ya hep birlikte "Dünyaya hoşgeldin" diyoruz.

Bu sayede birkaç seneye Eralp'in yavruları stereo şeklinde Cthulhuuuu diye bağırarak podcastlarımıza giriş yapacaklar! Peh peh...

Flash-Yorum: Star Trek: Enterprise

İlk sezonu sonunda bitirdim. Çok kısa bir yorumum var. Hızlıca yazayım.

Ben manyak mıyım yaaa... Bu moktanlıkta ve kötülükte bir şeyi izleyerek niye hayatımı boşa harcıyorum? En azından siz harcamayınız. Aman aman... Amaannnnnn...

İkinci sezonla devam edeceğim ve bu acıları çekeceğim ki sizler çekmeyin.

Dipnot: Star Trek Enterprise hayli eski artık. İptal edileli yıllar oldu ama süper eğlenceli bir Star Trek filminden sonra dur bir daha deneyeyim demiştim. Daha önce BBC'de yayınlanırken evde televizyon olmadığından ofisteki televizyondan izlemeye çalışıyordum ama bir yere kadar. Sonunda çok fazla episod kaçırdığıma kanaat getirerek (ve o zaman bile çok hoşuma gitmediğinden) izlemeyi bırakmıştım. Ben Battlefield Earth kitabını kasıp okumuş adamım. Bunu da kasarım.

Çarşamba, Mayıs 13, 2009

Hitit Gunesi Epizort 11! Sci-Fi London 8!

Basar, Eralp, Hakan, Kansu ve Mert...

Konular soyle ozetlenebilir:

-Basar ve Hakan'in cenesi dusuyor Sci-Fi London 8 film festivali hakkinda. Izlenen filmler: Cyborg She, 20th Century Boys 1 ve 2, Clone Returns Home, Recon 2023 ve suruyle kisa film. Link: Ana sayfalari ve kisa filmler aha burda:

-Hunt For the Gollum fan filmi.

-Kaleidoskop ve yeni podcastlari!

Ve daha bir suru seeeey....